2324243 Seniorendating, dating voor Senioren in Nederland en Belgie
wachtwoord vergeten?


 
Daten
Chatten

Fakers, niet welkom!

Regelmatig krijgen we op deze site bezoek van mensen die het leuk vinden om zich voor vrouw of stel uit te geven om op deze manier proberen meer bezoekers naar hun commerciele homepage te lokken

Soms vermelden ze in hun advertentie een internet adres, wat dan (soms na enig klikken) uitkomt op een commerciele (betaal) site. Een andere truuk is dat ze veelbelovende berichten sturen, maar dat ze de 'discussie' alleen voort willen zetten op een andere site. Uiteraard moet voor deze site betaald worden en blijkt de persoon helemaal niet te bestaan.
Voorbeelden zijn parendate en relatiewijzer priveontvangst . com, easydate . tv, gangbanglive . net, vrijgezellen . org, datecontact . com charmecontact . com, nous-deux . com, belswing . org. Het lijkt een enorme lijst maar het is allemaal afkomstig van dezelfde organisatie. Sinds het verzenden van berichten op deze site betaald is, komen we dit soort berichten hier gelukkig niet meer tegen. Helaas blijven deze lui per email wel aktief. Wees dus heel voorzichtig met het afgeven van emailadressen. Als je eenmaal in hun bestand zit wordt je er soms wel meer dan 5 keer per dag lastig gevallen met deze fakemailtjes.

Een heel enkele keer komt het ook voor dat dames ogenschijnlijk leuke advertenties plaatsen, maar dat al heel snel blijkt dat zij hier 'diensten' voor geld aanbieden en je met hun advertentie op het verkeerde been hebben gezet. Het plaatsen van een advertentie met commercieel oogmerk staan we dan wel toe, maar dan moet het wel netjes in de juist categorie.

Op dit soort grappenmakerij zit natuurlijk niemand te wachten. En wij doen er dan ook alles aan om dit in de perken te houden.

Meld het ons!

Als je ergens zo'n advertentie tegenkomt dan horen we dit graag. Gebruik hiervoor de "Rapporteer valsspeler" functie met het stopbordje linksbovenaan elke advertentie. Alles wordt vertrouwelijk behandelijk en valsspelers worden zo snel mogelijk verwijderd.

Seniorendating is de datingsite voor senioren in nederland en belgie.
Wij stellen deze website met zorg samen en hebben als doel om 50plussers samen te brengen.

veel gestelde vragen - disclaimer - regels - tips - fakers - links - contact - home