2324243 Seniorendating, dating voor Senioren in Nederland en Belgie
wachtwoord vergeten?


 
Daten
Chatten

Spelregels

1. Alle advertenties moeten in het Nederlands geschreven zijn.
2. Gebruik van gratis en anonieme email-adressen zoals hotmail en yahoo is geen probleem. Hou er wel rekening mee dat het wat langer kan duren voor dat het bevestigingsmailtje aankomt.
3. Het plaatsen van een pasfoto bij een advertentie wordt aangeraden. Let wel: een pasfoto is een foto van je hoofd. Foto's van andere lichaamsdelen zijn dus geen pasfoto's. Ook niet als er ergens een stukje hoofd te zien is. Deze foto's worden zonder pardon verwijderd en kunnen leiden tot het afsluiten van het account, Je hebt dan ook geen toegang meer tot ontvangen berichten en opgebouwde mailcredits komen te vervallen. Wil je meerdere en/of andere foto's kunnen plaatsen, maak dan gebruik van het fullmembership.
4. Het noemen van telefoonnummers, emailadressen en homepages is niet toegestaan. Onderlinge communicatie is mogelijk via de beschikbare berichtenservice. Ook het op 'slimme manieren' verbergen van een emailadres is niet toegestaan en kan leiden tot afsluiten van je account, Je hebt dan ook geen toegang meer tot ontvangen berichten en opgebouwde mailcredits komen te vervallen.
5. Commerciele advertenties zijn toegestaan maar alleen in de daarvoor bedoelde rubriek. Ook hier geldt: hou het netjes.
6. Seniorendating.nl maakt gebruik van de qualitydating back-end en database. Daarom wordt uw profiel en advertentie niet alleen op deze site getoond maar ook op de gelieerde sites daar waar van toepassing. Op deze manier zorgen wij er voor dat de kans van slagen verder vergroot wordt.
7. Seniorendating.nl, de deelnemende bedrijven en hun medewerkers zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor welke gevolgschade dan ook voortvloeiend uit het gebruik van deze dating-site.
8. In alle gevallen is het oordeel van de webmaster van seniorendating.nl beslissend. Er bestaat geen mogelijkheid om hier tegen in beroep te gaan. De webmaster handelt op op basis van redelijkheid en billikheid.
9. Mailcredits zijn niet overdraagbaar en zijn ook niet meer ''contant'' te maken.
10. Berichten worden 3 maanden bewaard. Daarna worden ze definitef verwijderd
11. Leden ontvangen een aantal keer per jaar onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat (o.a.) interressante informatie over ontwikkelingen op de site. Onderaan elke nieuwsbrief staat een link waarmee je je met een klik uit kan schijven, waarna je de nieuwsbrief niet meer ontvangt.

Seniorendating is de datingsite voor senioren in nederland en belgie.
Wij stellen deze website met zorg samen en hebben als doel om 50plussers samen te brengen.

veel gestelde vragen - disclaimer - regels - tips - fakers - links - contact - home